CEO Podcast

A hatékony munkavégzésről, home office-ról és a beszerzési kiválóságról - Kohuth Zorán

July 08, 2020 Attila Mato
CEO Podcast
A hatékony munkavégzésről, home office-ról és a beszerzési kiválóságról - Kohuth Zorán
Show Notes Chapter Markers

#001 - A show első vendége Kohuth Zorán, Global Senior Purchasing Manager.
Amióta Zoránt ismerem, a beszerzés területén tevékenykedett. A purchasing excellence, vagyis beszerzési kiválóság a vesszőparipája.
Azt gondoltam, hogy őt hívom meg az első vendégnek, elvégre a show neve is tőle származik.
Hallgassátok meg, amint megosztja tapasztalatait. Több olyan tipp is elhangzik, amelyet akár már holnap alkalmazhattok.

Mai vendég
Kohuth Zorán
Itt tudsz kapcsolatba lépni Zoránnal

Az alábbi témákról beszélgettünk...

[02:45] A főállás mellett egyetem? Mennyire kivitelezhető? Hallgassuk meg Zorán véleményét, neki hogyan sikerült és másoknak ez hogy sikerült.

[04:43] A munkát elvégezni ma már alapelvárás. Hogy mennyire leszel ezért elismert? Ez csak rajtad múlik. Zorán tippje segít ebben.

[06:34] Csapat összeállítás és személyiségtípusok

[08:20] Vezetőként új pozícióban nagyobb felelősséggel - Mit tanulhatsz operatív pozícióban és hogyan nyerj háborút demoralizált, stresszes csapattal? Dióhéjban az emberi kapcsolatok jelentőségéről, a kulcsemberek és motiváció fontosságáról.

[14:53] Mi a beszerzési kiválóság, hogyan lehet a stratégiai beszerzés működését fejleszteni és mik az ehhez használt új eszközök? Miben segíthet a mesterséges intelligencia?

[23:21] Milyen a jó vezető?

[23:42] Pár gondolat a home office-ról, a bizalomról, nemzetközi csapatok vezetéséről

[32:32] Villámkérdések és válaszok


Ha tetszett az adás, kérlek adj értékelést és írd meg, milyen téma érdekel igazán.
Amit még szeretném, ha megtennél, az a következő: látogasd meg az adás oldalát, ahol le tudod tölteni ingyenes ajándékomat.

Ismered a DISC modellt? Milyen a piros, kék, zöld és sárga személyiség? A DISC modellről szintén az adás oldalán olvashatsz egy rövid összefoglalót.

A főállás mellett egyetem? Mennyire kivitelezhető? Hallgassuk meg Zorán véleményét, neki hogyan sikerült és másoknak ez hogy sikerült.
A munkát elvégezni ma már alapelvárás. Hogy mennyire leszel ezért elismert? Ez csak rajtad múlik. Zorán tippje segít ebben.
Csapat összeállítás és személyiségtípusok
Vezetőként új pozícióban nagyobb felelősséggel - Mit tanulhatsz operatív pozícióban és hogyan nyerj háborút demoralizált, stresszes csapattal? Dióhéjban az emberi kapcsolatok jelentőségéről, a kulcsemberek és motiváció fontosságáról.
Mi a beszerzési kiválóság, hogyan lehet a stratégiai beszerzés működését fejleszteni és mik az ehhez használt új eszközök? Miben segíthet a mesterséges intelligencia?
Milyen a jó vezető?
Pár gondolat a home office-ról, a bizalomról, nemzetközi csapatok vezetéséről
Villámkérdések és válaszok